Wie zijn wij

Wij zijn Isabelle en Rob. Wij besloten om onze baan op te zeggen om de wereld door te fietsen. Ons avontuur begon op 3 November 2022. 

Reizen per fiets heeft ons overtuigd. Bike touring is wat ons betreft een van de beste manieren om een land te ontdekken en te leren kennen.

Deze website is in eerste instantie voor onszelf, een soort van dagboek en geheugensteuntje. Leuk voor later. Maar we hebben zelf erg veel opgestoken van andere blogs en websites en we hopen dat onze ervaringen andere op weg kunnen helpen op hun fietsreizen.

Fietsfanatiek vanaf het begin? nee hoor!

Beide hadden we geen eerdere fietservaring. We zijn ter voorbereiding twee weken naar Denemarken gegaan en daarna hadden we als doel gesteld om Santiago de Compostella te halen. Daarna zouden we wel zien. We zijn nooit meer van onze fietsen gestapt.

We zijn onderweg erg geholpen door andere fietsers en de vele informatie die online te vinden is. Maar we misten een plek waar alles samen kwam. Ook hebben we een hekel aan de blogs die je “de 10 leukste dingen” of “de 5 beste” lijstjes voor je samenstellen. Wat ons betreft kun je zulke lijstjes niet maken omdat iedereen daar zijn eigen invulling aan zal geven.

Thailand deel 2

Informatie waardoor jij jouw eigen mening kunt vormen

Wij proberen daarom zoveel mogelijk feitelijke informatie op een rijtje te zetten zodat jij jouw eigen mening kunt vormen. Daarbij geven we wel soms wel onze persoonlijke voorkeur. Doe daarmee wat je wilt.

De website blijft voorlopig nog vooral een hobby project. Langzaam bouwen we de website uit met meer informatie gericht op bikepacken/biketouren. Het doel is om ons enthousiasme voor het fietsen te delen en als we daarmee genoeg kunnen verdienen om deze website online te houden zijn wij al dik tevreden.