Fietstassen

Of je nou een weekendje naar de Veluwe gaat of op de Waddeneilanden bij een boer gaat kamperen. Of je gaat een wereldreis maken van meerdere weken, maanden of jaren. Goede fietstassen zijn simpelweg onmisbaar als je op fietsreis gaat. Stevig, duurzaam, slijtvast, op je fietstassen moet je kunnen vertrouwen. Hier vind je een aantal van onze favorieten. 

Fietstassen Ortlieb

Ortlieb is een Duits merk dat waterdichte fietstassen en rugzakken maakt. Het bedrijf werd opgericht in 1981 door Hartmut Ortlieb, die na een regenachtige fietsvakantie in Engeland bedacht dat hij van dekzeil 100% waterdichte fietstassen kon maken.

Ortlieb tassen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn uiterst duurzaam. Ideaal voor fietsen in alle weersomstandigheden.

Ortlieb is een van de meest populaire merken fietstassen ter wereld. De tassen worden gebruikt door zowel recreatieve fietsers als door professionele wielrenners.

Ortlieb backroller

Ortlieb Back-Roller Classic sunyellow - black (paar)

Robuust polyester maakt van de Back-Roller Classic een duurzame begeleider op lange tochten.

Ortlieb Front-Roller Classic - Fietstas - 25 l - Zwart

Ortlieb Fietstassen Front-Roller Classic voortassen. De klassieke tas van onverslijtbaar polyester toont in elke situatie zijn elan.

Ortlieb Ultimate Six Classic 6.5L black

Ortlieb Ultimate Six Classic 6.5L black

Ortlieb montageset

Ortlieb montageset Ultimate

Aan deze houder kunnen zowel alle Ultimate-stuurtassen als de voor het stuur ontworpen tassen en manden van Rixen & Kaul (Klickfix) worden bevestigd.

ortlieb stuurtas

Ortlieb Ultimate Six Classic 5L white/black

De Ortlirb Ulitmate Six Stuurtas Cassic 5L is een supersterke en waterdichte fietstas. Hierdoor is de tas perfect voor al je fietstochten.

Ortlieb backroller

Ortlieb Ultimate Back-Roller - Rood

De Ortlieb Back-Roller is een icoon, niet alleen binnen het Ortlieb assortiment maar ook in de wereld van fietsbagage en touring.